• 01_Exlabesa_10.10.2019

Вести

Вести

Придружете ни се на меѓународната изложба за леење, фалсификување и кастинг во Нингбо!

Почитувани клиенти,

Возбудени сме што можеме да го објавиме нашето учество на претстојната Меѓународна индустриска изложба за леење, ковање и кастинг Ningbo, закажана да се одржи од 15-ти до 17-ти јуни 2023 година. Срдечно ве покануваме да го посетите нашиот штанд и да бидете дел од овој возбудлив настан .

Детали за изложбата: Настан: Нингбо меѓународна леарница, фалсификување и леење индустриска изложба Датум на изложба: 15-ти - 17-ти јуни, 2023 година Место: Кабина на Меѓународниот изложбен центар Нингбо: 7B157.7B158

На нашиот штанд ќе имате можност да ги истражите нашите најнови производи, иновативни решенија и најсовремени технологии во полето на печки за заштеда на енергија.Нашиот тим од експерти ќе биде достапен за да обезбеди длабински увид, да одговори на вашите прашања и да разговара за потенцијалните соработки.

Изложбата служи како одлична платформа за поврзување со професионалци од индустријата, стекнување увид во индустријата и истражување на нови деловни можности.Веруваме дека вашето присуство на нашиот штанд ќе придонесе за успехот на овој настан.

To schedule a meeting or for any further information, please feel free to contact us at dannifer@futmetal.com. We look forward to welcoming you at our booth and showcasing the advancements we have made.

Ви благодариме за вниманието и го очекуваме вашето драгоцено присуство на Меѓународната изложба за леење, фалсификување и кастинг во Нингбо.

Со почит,

Технологија за заштеда на енергија Жеџијанг Ронгда, Ltd


Време на објавување: мај-29-2023 година